Glad all over again / by Dan Pedersen

DEN ENGELSKE RAPPER OG CRYSTAL PALACE-FAN DOC BROWN GENOPFINDER GLAD ALL OVER FØR FA CUP FINALEN MOD MANCHESTER UNITED.

Som optakt til årets FA Cup finale har rapperen Doc Brown udgivet en finalesang, der skal hjælpe den fem kg tunge FA Cup pokal til Selhurst Park. Hittet låner fra klubsangen Glad All Over som Crystal Palace spillerne optrådte med tilbage i 1990. Dengang sang og klappede Alan Pardew og de andre spillere på live-tv før finalen mod Manchester United. Vel at mærke iført et nylon track-suit fra HI-TEC. Doc Brown har tydelige referencer til 90er holdet, men her stopper sammenligningen, for på 26 år flytter både fodbolden, musikken og moden sig.   

Før kampen mod Manchester United vil den originale Glad All Over af the Dave Clark Five med garanti runge ud af højttalerne på Wembley. Popsangen, der er en fast tradition på Selhurst Park, er blevet sunget af klubbens fans lige siden the Dave Clark Fives første gang optrådte på stadion i 1968. Til årets finale får den så følgeskab af en ny ørehænger, der vil blive spillet igen og igen, hvis Zaha, Bolasie og de andre Palace-spillere får deres vilje, og hiver trofæet til Holmsdale Road i Croydon.

John Salako, Geoff Thomas, Alan Pardew og Mark Bright. Finaleholdet fra 1990 giver den hele armen før finalen mod Manchester United, der blev tabt efter omkamp. 

Kilder: Crystal Palace’s Glad All Over Again to revive FA Cup final musical tradition