Om 11v11

Blog
11v11 er en blog, der følger international fodboldkultur gennem observationer, nedslag og skæve historier. Formålet er at vise fodboldens mangfoldighed i et internationalt perspektiv, hvor der plads til at fortælle de historier, som ofte er uden for de gængse mediers rækkevidde. 

Groundhopping
Siden min første Serie A kamp, på Stadio Olympico i Rom, har jeg rejst rundt i Europa for at opleve international fodboldkultur på tæt hold. De mere end 70 internationale fodboldkampe er en samling af oplevelser og rejser, og i afsnittet "Groundhopping" finder du reportager fra udvalgte kampe.

Foto
Billeder spiller en central rolle for alle historier på 11v11. I foto-sektionen kan du finde observationer og stemningsbilleder fra mine besøg på europæiske fodboldstadions.  

Links
Links til de bedste danske og internationale blogs om fodboldkultur.

Om mig
Jeg er uddannet Historiker fra Københavns Universitet og har siden 2005 arbejdet med fodbold for Viasat Sport og diverse sportsmedier som freelancer. I 2009 blev jeg ansat i FC Nordsjælland, og siden 2013 har jeg været ansat som kommunikationskonsulent i DBU København. 

Mediano
Flere af mine artikler udgives sideløbende på www.mediano.nu

Shoot! 

Siden 2017 har jeg været en del af bestyrelsen for Shoot! Københavns internationale fodboldfilm festival. Her kan du læse mere Shoot!

Kontakt

Dan Pedersen
dannadk@gmail.com